15 de nov. 2007

Partida de rol: Cthulhu i la mort d'un personatge

Els divendres solem fer partida de rol i la partida actual és de Cthulhu. Per a qui no sàpiga què és el rol o què és Cthulhu, tot això li sonarà a xinès, però no puc deixar de comentar-ho, ja que divendres van passar un parell de coses interessants.







L'horror còsmic extraterrè i abominable per excel·lència, el Gran Cthulhu, amenaçant els personatges






La primera és que va morir un personatge, i a més de forma ridícula. En Michael S. Hagen, l'Al Bartram i la Christine Mc Devon (o Mc Devor, o com cony es digui!) estaven investigant per l'illa tropical de Ponapé, on uns adoradors de Cthulhu havien d'intentar ressuscitar el déu adormit, quan van ser inopinadament atacats per un monstre en forma de gripau gegant, que va llançar la seva llengua amfíbia al voltant d'en Michael. L'investigador va resistir les estrebades una bona estona, però al final el monstre va aconseguir empassar-se'l, tot i que els altres dos no paraven de disparar-li. Al final, el monstre, malferit, va haver de vomitar en Michael, però els àcids digestius de la bèstia ja l'havien afectat greument, de manera que estava a punt de morir. Llavors va ser quan l'Al, en un intent de "netejar" en Michael al riu, va treure un 00 amb els daus (pífia total), de manera que li va donar sense voler el cop de gràcia final.

La segona és que va aparèixer Cthulhu. Que no és poca cosa. Que aparegui Cthulhu vol dir per a qui el vegi una tirada de pèrdua de seny d'1D10/1D100; de 100 punts que podia arribar a perdre l'Al, que el va veure, en va perdre 3. Després de matar el teu amic amb les teves pròpies mans, encara que sigui sense voler, és normal que ja no t'afecti tant la visió d'un horror extraterrè de proporcions còsmiques, però d'aquí a perdre només 3 punts de seny... Quina xurra!