8 de des. 2010

L'endogàmia és dolenta


Sempre ho he dit. L'endogàmia és dolenta, i ha fet molt de mal. Si algú mai us ofereix de practicar-la, simplement digueu-li que no. A part de ser genèticament nefasta, és antinatural i antihumana. Qui voldria traginar-se una persona propera o familiar? Només un malalt.

Sé que aquest post em pot fer semblar un darwinista perillós, però què voleu que hi faci? He vist el mal que ha fet l'endogàmia al món i penso que el millor que es pot fer és combatre-la amb totes les nostres forces. Al meu poble s'ha practicat l'endogàmia amb naturalitat durant dècades i això ha portat a terribles conseqüències socials i de degeneració biològica. Posem aquí alguns exemples d'endogàmia i dels seus resultats:

- Carles II “el Fetillat”, darrer Rei de les Espanyes de la Casa dels Àustries. Vegeu-lo a la foto. És el que passa quan el teu tiet-avi per part de mare és alhora també el teu pare.

- Adolf Hitler. Els seus pares eren cosins.

- El Rei d'Espanya actual. Els seus pares eren cosins.

- Els controladors aeris. Com han informat els mitjans de comunicació, són un col·lectiu altament endogàmic. Hi ha qui diu que també els hi agrada donar pel cul.

- Els Faraons egipcis creien en l'endogàmia. Creien que el Faraó s'havia de casar amb la seva germana, que era la dona més pura. També creien que, després de morir-se, calia momificar el seu cos i conservar els seus òrgans en vasos canopis, per després ser enterrats en una enorme construcció piramidal amb tots els seus tresors i esclaus, perquè això era l'inici d'una fabulosa vida d'ultratomba. També creien que un déu amb cap d'animal pesaria el seu cor en una balança i en una altra hi posaria una ploma...

- Innsmouth. Una bonica vila marinera a la costa de Massachusetts. Fins als anys 20 del segle passat s'hi practivava l'endogàmia. Alguns dels vilatans no sortien de casa degut al seu aspecte poc sociable.

- Aleix Nikolaevitx, tsarevitx de Rússia. Patia una forma d'hemofília, com a conseqüència de la pràctica de l'endogàmia a la seva família, cosa que passava també a la majoria de monarquies europees. La seva delicada salut va fer guanyar prestigi i poder dins la cort russa al monjo Rasputin, un curandero analfabet amb presumptes poders taumatúrgics que va contribuir a precipitar els moviments revolucionaris en contra de la monarquia.

I, ja que parlem de Rússia, i com que s'acosten les entranyables dates de Nadal i Any Nou, us deixo amb aquest video del país dels Urals, que no té res a veure amb el tema del post, però que és molt divertit:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Podries haver-te extès una mica amb les malalties conseqüència de l'endogàmia: hemofília, més freqüència del síndrome de Down (no n'estic segur, però)...
I com a exemples has triat personatges més o menys coneguts, però permet que matissi la qüestió de l'actual cap d'Estat espanyol: va haver un capità d'enginyers valencià que féu un "gran" favor a la reina Isabel II, casada amb un cosí seu amb més ploma que les vedettes del Foliés-Bergère,uns nou mesos més tard nasqué un tal Alfons (XII). Però el cosinatge dels pares del sr. Borbó (o Puigmoltó) no era tant proper com ens deixes suposar.
Ah! Toulouse- Lautrec, aquest pintor sí era fill de cosins i físicament bastant desafavotit per aqeust motiu.
Disculpa el "rollo"!

Lycaon ha dit...

Gràcies, Home Tranquil. Al contrari del que dius, el "rotllo" és molt interessant. Havia sentit la història del Sr. Puigmoltó i sabia que els carlins la feien servir per desacreditar la monarquia "il·legítima", però aquestes coses, no se sap mai...Tot i que podria ser ben bé, i tant.

El creuament de gens provoca tota mena de malalties: retards mentals, hemofília, etc. Això sol ja hauria de ser un motiu prou pesat com per bandejar-la i combatre-la. Salut!