25 d’oct. 2010

Petits pensaments per a a un país petit

Per Sa Santedat el Yogi Chandraputra

El gran Yogi Chandraputra, gurú, líder espiritual, expert en coaching i assessor de marketing, també conegut al subcontinent indi com al “déu de les coses petites” (en clara al•lusió als 2 micro-penis que li atribueix la tradició popular, de l’època en què treballava a la indústria del porno“bizzarre”) ens il·lustra novament amb les sentències més significatives de la seva filosofia. Heus ací alguns extractes del seu nou llibre “Quién se ha llevado mi Ferrari? Marketing para funcionarios”, escrit conjuntament pel Yogi, el seu nebot Bubu i la mare que els va parir.

1.- La veritat és important, però la mentida, de vegades, pot salvar el món.

2.- Dir la veritat és vulgar i molt fàcil. Els retardats, els nens i els borratxos solen dir la veritat. El mèrit és dir mentides, recordar-les totes, i que no et pillin.

3.- La corbata està sobrevalorada i porta ja més de cent anys de moda. Proposo retornar a la toga porprada com a símbol d'elegància i casta dominant. Fa més mediterrani.

4.- La poligàmia pot ser divertida, però és complicada de gestionar.

5.- En una empresa, fer els escrits que després presentarem al client en “Times New Roman” o “Garamond” (encara!!!) hauria d'estar prohibit.

6.- El canvi climàtic no és dolent: al capdavall, ha permès que molts conferenciants, productors de documentals, ex-polítics en decadència, científics i empreses d'assessoria mediambiental s'hi guanyin la vida.

7.- La propera gran exploració científica de la humanitat no serà Mart, ni l'ADN, ni la vida alienígena. Serà l'Infern. Ja tardem a descobrir-lo, i seria una putada que no existís: el món seria un lloc una mica més trist i injust sense l'Infern.

8.- El menjar està sobrevalorat. Al final, sempre acaba al wàter.

9.- Si ets calb, baixet, portes barba i ulleres, no cal que t'obsessionis amb anar al gimnàs. Per més fort que et posis, la gent continuarà veient un home calb, baixet, amb barba i ulleres (i, després de tot això, potser també musculat).