6 de maig 2010

Impressions sobre el DIR a què m'he apuntat

El Sr. Cuní s'entrena habitualment al Holmes

Avui he fet una bestiesa molt grossa. Degut a un recent canvi de feina, m'he canviat de gimnàs. Molt a contracor meu, he deixat el millor gimnàs de Barcelona, el luxós i espaiós HOLMES PLACE d'Uquinaona, on em trobava sovint el gloriós Josep Cuní, per anar-me'n a un DIR que val gairebé el mateix. He pagat 6 mesos de cop, he llogat una taquilla i m'han regalat un MP3. També m'han regalat una motxil·la DIR, perquè quan la porti tothom pugui saber on vaig. D'aquesta feta, se m'han plantejat algunes preguntes:

1.- Per què m'han cobrat 12,5 Euros de fiança per llogar una taquilla en què a penes hi caben unes vambes? És el que valen més de dues mensualitats. Havia sentit a parlar de les fiances per lloguer de pisos o cotxes, però una fiança per una taquilla? Tenen por que hi visqui? Tenen por que la destrossi per dins? Com es destrossa per dins una taquilla per a les vambes? Al final no em tornaran la fiança perquè em diran que l'han de netejar o pintar?

(per cert, aprofito per dir que la caríssima taquilla de vambes estava brutíssima, i he hagut d'esmerçar uns minuts de la meva vida en netejar-la amb la tovallola)

2.- Tenint en compte que em costa gairebé el mateix el DIR (el DIR que vaig ara) que el HOLMES PLACE, per què al DIR no hi ha cap material mínimament car?. Tot està fet de plàstic, ferros vells i fluorescents. Calen tants fluorsescents i tanta llum a les dutxes, com si estiguéssim a l'oficina? I que les dutxes siguin de plàstic? Materials tan cars com ara la fusta, el vidre o la pedra (imagina't!) són absents a tot el gimnàs.

3.- El DIR no és tan cosmopolita. No hi ha estrangers, ni tants gays explícits, ni tants vells, però, per contra, hi ha més jovent i gent de mitjana edat. La gent, però, es veu més seriosa, més musculada, va més a la idea. Ja em va bé. El Holmes Place darrerament semblava una cockteleria.

4.- Al DIR l'espai està aprofitat "a tope". Tots els racons estan plens de gadgets, màquines i coses. Mires a un racó, i et trobes una màquina de mesurar la pressió de la sang. Fins i tot les colxonetes per fer abdominals són la meitat que al Holmes. Tot és més reduït i barroc, però en canvi la gent no es toca. Al Holmes tot és molt més gran, però incomprensiblement sempre hi havia problemes d'espai i acabaves topant amb tothom.

5.- Al DIR gairebé no hi veus monitors. Fantàstic! El Holmes estava ple de monitors (que pagaves tu). Sovint, semblaven desvagats i avorrits, i llavors vigilaven que tothom fes els exercicis bé (sensació d'estar vigilat, uf) o venien a donar-te conversa (banal) i, per tant, a distreure't de les teves obligacions. Això s'ha acabat.

L'Arnold també anava al gimnàs

3 comentaris:

Oski ha dit...

Ei, a quin DiR vas?

Lycaon ha dit...

El DIR Av. Madrid. En teoria és un dels guapos, no? On em vas dir que anaves tu ara?

Anònim ha dit...

Sí, l'Avinguda de Madrid està bé, és petitet perxò... Tot i que diria que em sona que ara l'han ampliat?

Jo vaig al Gràcia. Abans anava l Diagonal, la joia de la corona, però el Gràcia em queda més a prop de la feina.

T'has canviat de feina, per cert?