31 de des. 2009

Reflexions per entrar a l'any nou

El meu ajudant robot també us volia felicitar l'any Nou!

Ja sé, amable lector, que he fet servir aquest espai per escriure-hi fonamentalment bajanades. Per compensar aquesta situació i per evitar que això es converteixi en un blog d'humor, convé que també hi publiqui de tant en tant algunes reflexions serioses. Per això, publico ara algunes reflexions i frases que he sentit o llegit darrerament i que m'han cridat l'atenció:

- Contràriament al que defensen algunes feministes, penso que les dones han governat el món des de sempre, perquè han governat el llit, que és el més important per a molts homes.- Josep Pla, escriptor.

- Estic en contra del políticament correcte. El políticament correcte només serveix per bandejar determinats temes del debat polític, i per fer-nos creure que tothom està d'acord sobre determinats temes, sobre els quals potser una gran majoria, si no fos pel políticament correcte, manifestaria una opinió contrària. El políticament correcte és antidemocràtic. Els més grans defensors del políticament correcte són els polítics que no volen que la gent s'expressi o faci debats púbics, sino que es limiti a votar-los a ells i als seus programes tancats cada 4 anys.- Heribert Barrera, expresident del Parlament de Catalunya.

- Crec en la independència de Catalunya, i hi crec per una raó fonamental: perquè no ens han volgut mai, ni ens voldran mai. Si ara fessin un referèndum a Espanya preguntant si s'estimarien més que Colom fos genovès o català, què us penseu que guanyaria?.- Un telespectador del programa Catalunya Opina, que va trucar per donar la seva opinió.

- La guerra és necessària per al manteniment de la pau.- Barack Obama, Premi Nobel de la Pau i President dels Estats Units d'Amèrica.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No creguis, de tant en tant cal humor i tu ens en dones una mica.
Bon Any Nou!

Lycaon ha dit...

Gràcies, home tranquil, però en realitat és molt més egoista: jo sóc el primer que m'ho passo bé. Bon Any igual!