17 de nov. 2009

Cartellera del futur: sinopsis falses



Googlea como puedas
Director: Mel Brooks
Actors: Leslie Nielsen, Priscilla Beauley Presley, O.J. Simpson
Un expolicia centenari investiga una possible conspiració per assassinar la Reina d'Espanya. El parkinson i l'artrosi no seran impediments perquè l'ancià dugui a terme la seva investigació mitjançant l'eina més important que té a la residència: internet. Des d'un casino online a Las Vegas fins a una intranet de narcotraficants, la recerca del veterà policia passarà també per una web de contactes, on retrobarà un amor del passat a través de la webcam... Situacions còmiques a dojo.

2014: Independence Day II
Director: Roland Emmerich
Actors: Will Smith, Cameron Diaz, Dennis Quaid
Coproducció catalano-americana.
Som a l'11 de Setembre del 2014. A la independència de Catalunya, que recupera la seva llibertat després de 300 anys, i al terrible canvi climàtic, que estén una onada de fred sobre el planeta, s'hi afegeix una destructiva invasió de la Terra per part de forces alienígenes, que no tenen cap pietat a l'hora de destruir tot el que havia sobreviscut al govern socialista: la Sagrada Família és destruïda espectacularment per un raig de fotons, i la Torre Agbar s'esfondra en una Barcelona desolada i desesperada. Però encara resta una esperança... El president nordamericà (Will Smith), antic veterà d'Afganistan, passava casualment les seves vacances a Barcelona com a un turista qualsevol. Final sorprenent.


En las montañas del Fauno
Director: Guillermo del Toro
Actors: Sergi López, Ron Perlman, Federico Lupi
En plena guerra civil espanyola, uns nazis aliats de Franco dirigits pel malvat Dr. Hässlich (Sergi López) pretenen ressuscitar unes criatures mitològiques en un petit poble asturià. Un metge argentí (Federico Lupi) aconsegueix capturar un d'aquests éssers amb l'ajut d'un vilatà més aviat rude i esquerp (Perlman), i, en practicar-li l'autòpsia, farà una descoberta colpidora: tot i que semblen insectes, per dins estan compostos d'engranatges i una mecànica extraterrena.

Blando de matar
Director: Steven Seagal
Actors: Steven Seagal, Chuck Norris, Jackie Chan
Un antic militar retirat, obès i expert en Aikido, es desperta d'un coma al segle XXI per portar a terme la seva venjança contra el líder xinès que va assassinar la seva dona i la seva filla adolescent. Acompanyat del seu amic mig cherokee (Chuck Norris), s'infiltrarà al món tèrbol del la màfia xinesa instal·lada a Nova York. Humor i violència sense parar.



1 comentari:

Jose ha dit...

Jajajaj
Molt bones. Doncs que vols que et digui, segur que algunes d'aquestes sinopsis m'agradaria veure-les en forma de pel·lícula als cinemes...
Mmmm "Blando de matar"... les pel·lícules de l'Steven Seagal van de conya com exemple de l'efecte "catàrtic" del que ens parlava el sr. Freud, però és que el títol ja té el seu punt "freudià"...