28 d’abr. 2008

Doctor Who


Si hi ha una sèrie friki per excelència, aquesta sèrie és el Doctor Who. El Doctor Who és una sèrie mítica britànica en què el Doctor Who, un Senyor del Temps, viatja per tot l'univers i per diferents llocs i moments històrics de la Terra gràcies a una nau en forma de cabina telefònica, tot lluitant contra monstres i alienígenes invasors. En qualsevol cas, malgrat ser una sèrie mítica que s'emet des de fa dècades, no es pot dir que en els nous episodis hagi deixat de ser una sèrie fresca i sorprenent.

En el capítol d'avui una raça extraterrestre s'havia apoderat de la direcció d'un institut, fent-se passar per professors i personal de cuina. El seu objetiu era utilitzar la imaginació i la intel·ligència potenciada de la canalla -mitjançant un oli que els posaven al menjar- per aconseguir la resolució d'un teorema matemàtic que els hauria de proporcionar el domini de l'univers.

Frase del Doctor Who per descriure els dolents: els (nom de fantasia que no recordo) són com els britànics, que sou el resultat d'invasions de vikings, francesos, etc.; amb la diferència que ells van per l'univers agafant el millor de cada raça...

Després que ja no s'emetin sèries com The Office, Extras o Monster, l'única il·lusió televisiva que em queda és aquesta sèrie que el K3 programa els dies laborals a 3/4 de 9 del vespre.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Eiiii!!!

Jo també la segueixo (amb més o menys continuïtat, segons el temps disponible) i penso com tu. Encara recordo altres episodis que havien passat pel canal 33 (crec que pertanyien als rodats a mitjans o finals dels 80), i crec que segueixen mantenint aquell punt sorneguer del Doctor i uns personatges i efectes especials, que, tot i l'era digital, mantenen força aquell aspecte de "cartró-pedra" o de ninotets de goma, cosa que encara la fa més encantadora. I m'agrada el caràcter que li han donat al Doctor. De vegades histriònic, però amb ganes de cridar encara que sigui per dir a la gent que de vegades són una colla d'encantats i aturats, i que han d'aprendre a espavilar-se. Esperem que el K3 no ens deixi a mitja sèrie, però patiria més si fós una sèrie de TV3 o de qualsevol altra canal... (per als fans del Nan Roig, si més no, i després de molts anys, la varen passar toooooota sencera pel TDT).
Per cert Severí, la passen pel K3 analògic i pel digital (en aquest darrer a quarts de 4 i a quarts de 9).
Mmmm, memorable el retrobament amb els "daleks"... El que tenen de bo les sèries que abarquen tantes dècades és com se les repensen per actualitzar uns personatges, en uns temps que la gent demana més efectes, més espectacularitat... sense que perdin el seu encant.

Ufff, paro que no faig més que escriure...

Lycaon ha dit...

Hahahaha ! Al capítol d'ahir el Doctor es va retrobar amb l'ajudant que tenia als 80 (ara ja amb 50 anys) i l'entranyable gos de llauna que dispara làsers. Jo recordo haver vist el gos aquest de la sèrie dels 80 de quan érem petits.

Anònim ha dit...

Té molt bona pinta, gràcies pel consell, les sèries angleses són molt bones.
Vinga, menys comèdia, una setmana sense anar a treballar:). I si cas, paciència.