31 de des. 2009

Reflexions per entrar a l'any nou

El meu ajudant robot també us volia felicitar l'any Nou!

Ja sé, amable lector, que he fet servir aquest espai per escriure-hi fonamentalment bajanades. Per compensar aquesta situació i per evitar que això es converteixi en un blog d'humor, convé que també hi publiqui de tant en tant algunes reflexions serioses. Per això, publico ara algunes reflexions i frases que he sentit o llegit darrerament i que m'han cridat l'atenció:

- Contràriament al que defensen algunes feministes, penso que les dones han governat el món des de sempre, perquè han governat el llit, que és el més important per a molts homes.- Josep Pla, escriptor.

- Estic en contra del políticament correcte. El políticament correcte només serveix per bandejar determinats temes del debat polític, i per fer-nos creure que tothom està d'acord sobre determinats temes, sobre els quals potser una gran majoria, si no fos pel políticament correcte, manifestaria una opinió contrària. El políticament correcte és antidemocràtic. Els més grans defensors del políticament correcte són els polítics que no volen que la gent s'expressi o faci debats púbics, sino que es limiti a votar-los a ells i als seus programes tancats cada 4 anys.- Heribert Barrera, expresident del Parlament de Catalunya.

- Crec en la independència de Catalunya, i hi crec per una raó fonamental: perquè no ens han volgut mai, ni ens voldran mai. Si ara fessin un referèndum a Espanya preguntant si s'estimarien més que Colom fos genovès o català, què us penseu que guanyaria?.- Un telespectador del programa Catalunya Opina, que va trucar per donar la seva opinió.

- La guerra és necessària per al manteniment de la pau.- Barack Obama, Premi Nobel de la Pau i President dels Estats Units d'Amèrica.

7 de des. 2009

Agárralo como puedas

Aquesta és la millor pel·lícula de riure de tots els temps. L'he vist desenes de vegades i, tot i així, cada vegada que veig aquestes escenes, no puc parar de riure.

http://www.youtube.com/watch?v=1PlMO36MxxY


Algunes perles de l'inspector Frank Debrin

- Por eso cogí las vacaciones en Beirut, para olvidarla, para buscar algo de paz.

- Un paracaidista que no se abre ¡Ésa sí es forma de un morir! Quedar atrapado en el engranaje de una máquina. Que un lapón te muerda en los huevos. ¡Así es cómo yo quisiera morir!

- Todos arriesgamos la vida todos los días, cuando cruzamos la calle, o metemos la lengua en un ventilador.

- ...Todas las preguntas me venían a la mente una y otra la vez, como burbujas en una botella de agua mineral...

- Lo siento, no oigo nada, si dispara mientras habla.

- Tenía que ir con más tacto que un ciego en una orgía.