17 de febr. 2009

Broadway de merda



Mireu l'anunci i pregunteu-vos si la presència dels entrepans no serà una metàfora del que tenen  els creadors d'aquest anunci a dins del cap en comptes de cervell (Sostres dixit).

Aquest deu ser l'anunci més patètic que he vist fa anys. Marededéu!!! Quina lletra infantil de merda! Quina coreografia musicalera, quan de sobte els personatges estereotipats i inversemblants es posen a ballar al mig del carrer com en una pel·lícula musical de merda, un West Side Story fet a Bollywood o a Bolívia destinat a menors mentals de 6 anys. Com en una gran Catalunya de fantasia, el personal de la fleca i del bar són amables, els immigrants van ben vestits i clenxinats, fins i tot els butaneros, i salten i ballen i no s'han de preocupar per tenir dues feines i poder enviar diners a les seves pobres famílies. Així queda clar que l'aprenentatge del català és una cosa estranya i ridícula, promocionada a través d'anuncis patètics i no de lleis, com es faria en un país normal. No com el castellà, que no es promociona ni s'imposa mai (el Borbó ho va dir-ho!!!), i que tothom aprèn sempre de forma màgica, com si no. Ja m'agradaria a mi que només els immigrants negres i butaneros no parlessin català com a forma d'expressió normal en la comunicació social. Això volem creure ara. Els Ciutadans, els del PSOE-PP i els altres enemics dels catalans es deuen pixar de riure, si no és que somien amb haver pogut fer ells l'anunci. 

Així és com es gasta la Catalunya falsa els nostres diners, la Catalunya que, a través d'aquesta mena d'anuncis, mira de convèncer-se ella mateixa que està fent alguna cosa per defensar un idioma clarament minoritzat, i eludeix així la seva responsabilitat a l'hora de fer alguna cosa útil i decent per evitar que Espanya segueixi robant-nos, humiliant-nos i destruint el que encara queda de la nostra llengua i cultura. Ja m'enteneu.

5 de febr. 2009

Aubobús transportant ànimes


Clica sobre la imatge per veure-la més grossa