29 d’abr. 2008

Endevinalla

Què és el que pot veure el pastor
des de dalt de la muntanya
que no pot veure el rei d'Espanya
ni Déu amb tot el seu poder?

Me la va explicar la tia Pepa quan era petit i no la vaig endevinar. Em va haver de dir la resposta. Tu seràs més llest, oi?

28 d’abr. 2008

Doctor Who


Si hi ha una sèrie friki per excelència, aquesta sèrie és el Doctor Who. El Doctor Who és una sèrie mítica britànica en què el Doctor Who, un Senyor del Temps, viatja per tot l'univers i per diferents llocs i moments històrics de la Terra gràcies a una nau en forma de cabina telefònica, tot lluitant contra monstres i alienígenes invasors. En qualsevol cas, malgrat ser una sèrie mítica que s'emet des de fa dècades, no es pot dir que en els nous episodis hagi deixat de ser una sèrie fresca i sorprenent.

En el capítol d'avui una raça extraterrestre s'havia apoderat de la direcció d'un institut, fent-se passar per professors i personal de cuina. El seu objetiu era utilitzar la imaginació i la intel·ligència potenciada de la canalla -mitjançant un oli que els posaven al menjar- per aconseguir la resolució d'un teorema matemàtic que els hauria de proporcionar el domini de l'univers.

Frase del Doctor Who per descriure els dolents: els (nom de fantasia que no recordo) són com els britànics, que sou el resultat d'invasions de vikings, francesos, etc.; amb la diferència que ells van per l'univers agafant el millor de cada raça...

Després que ja no s'emetin sèries com The Office, Extras o Monster, l'única il·lusió televisiva que em queda és aquesta sèrie que el K3 programa els dies laborals a 3/4 de 9 del vespre.

17 d’abr. 2008

Esguinç

M'he fet un esguinç al turmell. De la forma més tonta possible, com solen passar aquestes coses, que és baixant les escales de casa meva. I ara porto l'equipament complet de l'esgarrat, que no l'havia portat mai, amb crossa, embalum de venes al peu i espardenya hortera, si més no, fins la setmana que ve. El pitjor és que tenia molts plans per al cap de setmana, com ara anar al saló del còmic, la partida de rol, veure el "Rei Lear" al teatre de Gràcia, sortir a la nit, etc., i ara potser hauré de replantejar-me com faig aquestes coses.