27 de maig 2008

La puta feina

El títol és el d'una obra d'en Matthew Tree que parla de relacions laborals estranyes i complicades. L'altre dia uns amics meus em deien frases idiotes que havien hagut d'escoltar i suportar de companys de feina (generalment, els mal companys) i me'n vaig apuntar algunes, que ara reprodueixo:

1.- Ui, ui, has posat la data separada per punts i aquí l'has posada separada per guions; ja sé que és la primera vegada que fas un pressupost, però això pensa que de vegades ho revisa Direcció, i si ho veu Direcció, ui, ui, ui. Ho dic pel teu bé.

2.- Ara que ha plegat un company i hauràs de fer la seva feina a més de la que ja tenies, si no et poses les piles, agafaré una depressió i em quedaré a casa.

3.- Podria ajudar-te amb aquesta qüestió tan important que s'ha de presentar avui i, de fet, tinc moltes idees, però amb la teva experiència ja hauries de saber com resoldre-ho. A més, ho pots preguntar al jefe, que, total, està en un congrés a Múnich.

4.- M'has fet quedar com un imbècil davant del client (en un mail amb còpia a direcció, sent mentida per partida doble: el client només tenia un dubte sobre un tema que no recordava i no es pot fer quedar com un imbècil a un imbècil).

5.- Fa 3 mesos que ets aquí i encara no et saps els noms de les 60 persones que hi treballen, encara que la majoria no les vegis mai? Em sembla que no t'estàs integrant, eh? Encara que a la majoria no els vegis mai, treballem tots junts i tots som importants.

6.- No vindré a treballar durant tota la tarda perquè m'ha de venir un tècnic a arreglar l'aire condicionat.

7.- Has arribat 15 minuts tard perquè ahir et vas fer un esguinç a la cama i has de caminar amb crosses? Si ho dius a Direcció (ui, ui, ui), et diran que has de sortir abans de casa.

7 comentaris:

APV ha dit...

És que està clar, tot apunta cap al mateix lloc, ho tenim davant els ulls i ho hem de veure:

Treballar és una merda!!

Srta "Y" ha dit...

pos jo estic fins als nassos que cada dia hi hagi algu que em digui que fai mala cara o em pregunti que si estic malalta.......kfjgheiruhiukjfkre!!!

APV ha dit...

Jo ja he adoptat la tàctica de fer front a la gent que et diu si estàs malalt amb la resposta "Sí, em queden dos mesos de vida".

A vegades fins i tot t'inviten al cafè...

Lycaon ha dit...

Potser REALMENT féu mala cara, com em passa a mi molts dies. Llavors no és estrany que la gent et digui que fas mala cara xD

Anònim ha dit...

Pues seré la única que se divierte en el trabajo. Las frases que se dan en el mío son:

1) Dónde está la botella de Wiskey?

2) Dónde está la botella de Pacharán?

3) Crees que le he puesto las tetas demasiado grandes a Betty Boop?

Y así, un largo etc de tonterías xD

Srta "Y" ha dit...

Malizeeee!!! hola!!!... que cerca estábamos...

Per cert, just l'altre dia a la feina, per primer cop en tres anys... hem van dir que estava guapa!... serà
l'excés de calor o la catarsis hormonal propia de la primavera?!

Lycaon ha dit...

Malize, no tothom pot beure a la feina; com a mínim podries no fardar-ne tant! xDDD