6 de març 2008

El pare del rol i l'assassí del rol

S'ha mort en Gary Gygax, l'autor del primer joc de rol de la història, o això diuen. Si més no, és el primer que va utilitzar daus polièdrics en un joc d'ambientació fantàstica. Mentre això passava als EUA, a Espanya ha sortit de la presó Javier Rosado, autor del joc de rol "Razas" i psicòpata assassí que el 1994 es va guanyar el malnom de "assassí del rol". Hi va entrar quan tenia 20 anys i ara en té 34. Durant aquest temps, ha estudiat 3 carreres universitàries (el primer reclús amb 3 carreres) i ha donat classes de matemàtiques als interns. Sense ell, el rol no hauria arribat mai a tanta gent a Espanya.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquests psicòpates tan intel.ligents també em fascinen. Recordes aquell noi de Blanes que volia descarrilar un tren, dibuixant i autor d'un llibre extraordinari, diuen? A vegades el confonc amb el de la Katana.

Lycaon ha dit...

Del de la katana també me'n recordo. Aquesta gent els haurien de tenir tancats tota la vida, perquè no es recuperaran, però, com que els socialistes van treure tots els manicomis...els haurem d'aguantar.

Anònim ha dit...

Este hombre estaba en la cárcel por ser un psicópata, no por ser tonto. Desde luego, tenía mucho tiempo para estudiar...